Vi hjälper ditt företag till toppen

Niklas Alm

Niklas Alm

Grundare och Partner

Niklas har över 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, främst som rådgivare till olika företagsledningar och styrelser inom finansiell kommunikation. Niklas har tidigare även varit VD för kommunikationsbyrån Citigate Stockholm samt kommunikationsdirektör på Stronghold och finansjournalist. Kommunikationsrådgivare vid ett 30-tal börsnoteringar, samt vid ett stort antal kapitalanskaffningar och M & A:s. Niklas var grundare av Newsec Communication och arbetande styrelseordförande.

Fredrik Sätterström

Fredrik Sätterström

Senior rådgivare och Konsult

Fredrik kommer närmast från Newsec Communication där han sedan 2015 arbetat som senior rådgivare. Fredrik har idag bland annat uppdraget som IR-ansvarig för Dustin. Han har dessförinnan varit Investor Relations Manager på TeliaSonera med delansvar för den löpande kommunikationen mot finansmarknaden och bistått ledningen i samband med möten tillsammans med analytiker och investerare. Fredrik var tidigare finansanalytiker på SME Direkt, som är ett dotterbolag till Nyhetsbyrån Direkt.

Lovisa Falkenberg

Lovisa Falkenberg

Konsult

Lovisa kommer närmast från Newsec Communication där hon sedan januari 2018 arbetat som junior konsult. Lovisa har idag bland annat uppdraget som Marknad- och Kommunikationsansvarig för Nyfosa. Lovisa har dessförinnan arbetat som bland annat säljkoordinator på Universum Global som är verksamma inom Employer Branding. Lovisa har en ekonomie kandidatexamen inom finans från Lunds Universitet samt en masterexamen inom Brand and Communications Management från Copenhagen Business School.

Ingrid Östhols

Ingrid Östhols

Senior rådgivare och Konsult

Ingrid kommer närmast från rollen som VP Investor Relations på Epiroc och var med under hela processen när bolaget knoppades av från Atlas Copco och särnoterades. Hon har lång och bred erfarenhet av att jobba med IR och kommunikation i olika roller och på olika bolag, bland annat som IR-ansvarig på Tethys Oil och tillförordnad kommunikationschef på Hemsö Fastighets AB. Tidigare har Ingrid har också arbetat på Nasdaq med noteringar och regelverk samt varit finansanalytiker på Handelsbanken.

Samarbetspartners

Merrymore Communication & Design

Grafisk formgivare och fotograf

Jenny Lagerqvist på Merrymore arbetar som formgivare och fotograf. Gärna båda två i kombination. Grafiska profiler, logotyper, trycksaker, illustration, webb, events/mässor… Stora som små uppdrag.

Sjö & Berg

Formgivning och produktion, finansiell kommunikation

Sjö & Berg är en kommunikationsbyrå med lång och gedigen erfarenhet av formgivning och originalproduktion med fokus på finansiell kommunikation. Vi formger och producerar produktioner av års- och hållbarhetsredovisningar, prospekt, delårsrapporter samt annat IR-relaterat material.

The Bugli Company

Översättare

Bugli utför översättning och erbjuder även andra språktjänster på engelska och svenska åt företag. Bugli arbetar med både översättning av finansiella texter samt marknadsföring och kommunikation.

Newsec

Rådgivare, Fastighetsbranschen

Nordens ledande rådgivare och förvaltare inom fastighetsbranschen. Genom Newsecs breda och djupa analysresurs erhålls den bästa bedömningen för fastighetsmarknaden och ligger till grund för en god kommunikation.

Låt våra experter kontakta dig

**Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.

Ring oss

+46 70 824 40 88

Eller låt våra experter ringa dig

**Jag godkänner, vår Privacy Policy.