Vi hjälper ditt företag till toppen

Niklas Alm

Annica Holmberg

VD och Senior rådgivare

Annica har drygt 30 års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, inom såväl privat som offentlig verksamhet.  Annica har även lång erfarenhet av arbete med Public Affairs uppdrag.

Niklas Alm

Niklas Alm

Grundare och Senior rådgivare

Niklas har över 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, främst som rådgivare till olika företagsledningar och styrelser inom finansiell kommunikation. Han har även varit rådgivare vid flera börsnoteringar, kapitalanskaffningar och M & A:s.

Niklas Alm

Helena Nordman-Knutson

Senior rådgivare

Helena har lång erfarenhet av finansiell kommunikation och har varit rådgivare till ledning och styrelse för ett stort antal såväl små som stora bolag. Hon har även arbetat som finansanalytiker med sektorsansvar inom teknik, media och telekommunikation.

Fredrik Sätterström

Fredrik Sätterström

Senior rådgivare och Partner

Fredrik har arbetat med finansiell kommunikation i drygt 20 år. Han har bland annat arbetat som Investor Relations Manager samt finansanalytiker.

Marie Mannholt

 Senior rådgivare 

Marie har drygt 25 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation och förändringsprojekt på koncern- och ledningsnivå, främst inom fastighetsbranschen.

Gustaf Bratt

 Senior rådgivare

Gustaf har över 30 års erfarenhet från finansbranschen, varav fem år i New York. Han har främst arbetat med Corporate Access och som Equity Sales Trader.

Maria Wallin

 Konsult

Maria har mångårig erfarenhet av projektkoordinering och ekonomiadministration, i både offentlig och privat regi. Maria har även arbetat som finansanalytiker.

Rebecka Eriksdotter Pieder

 Juniorkonsult

Rebecka har en kandidatexamen i Kommunikation och Statsvetenskap från McGill University i Montreal. Hon har bland annat arbetat med mediaproduktion och internationell politisk analys.

Låt våra experter kontakta dig

  **Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.

  Ring oss

  +46 70 824 40 88

  Eller låt våra experter ringa dig

   **Jag godkänner, vår Privacy Policy.