Vi hjälper ditt företag till toppen

Niklas Alm

Annica Holmberg

VD och Senior rådgivare

Annica har drygt 30 års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, inom såväl privat som offentlig verksamhet. Närmast kommer Annica från en roll som Head of Corporate Communications i Norden för biopharmabolaget Bristol Myers Squibb. Annica har också arbetat som nordisk kommunikationschef för läkemedelsföretaget Medivir, som senior rådgivare och kommunikationskonsult inom Public Relations och Public Affairs samt som informationschef inom Stockholms läns landsting.

Niklas Alm

Niklas Alm

Grundare och Senior rådgivare

Niklas har över 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, främst som rådgivare till olika företagsledningar och styrelser inom finansiell kommunikation. Niklas har tidigare även varit VD för kommunikationsbyrån Citigate Stockholm samt kommunikationsdirektör på Stronghold och finansjournalist. Kommunikationsrådgivare vid ett 30-tal börsnoteringar, samt vid ett stort antal kapitalanskaffningar och M & A:s. Niklas var grundare av Newsec Communication och arbetande styrelseordförande.

Fredrik Sätterström

Fredrik Sätterström

Senior rådgivare och Partner

Fredrik har över 10 års erfarenhet inom investerarrelationer och kommer närmast från Newsec Communication där han arbetat som senior rådgivare. Fredrik har bland annat uppdrag som IR-ansvarig för Dustin Group och Mekonomen Group. Han har dessförinnan varit Investor Relations Manager på TeliaSonera med delansvar för den löpande kommunikationen mot finansmarknaden. Fredrik var tidigare finansanalytiker på SME Direkt, ett dotterbolag till Nyhetsbyrån Direkt.

Marie Mannholt

 Senior rådgivare och Konsult

Marie Mannholt kommer närmast från Kungsleden där hon sedan 2014 arbetat som Head of Corporate Communication & Marketing. Under hennes 25-åriga karriär på koncern- och ledningsnivå, främst inom fastighetsbranschen, har hon ansvarat för många banbrytande förändrings- och transformationsprojekt inom både bolagskommunikation, Investor Relations, marknadsföring och fastighetskoncept. Samtliga med huvudfokus att skapa mervärde för både kunder, ägare och investerare.

Gustaf Bratt

 Senior rådgivare och Konsult

Gustaf kommer närmast från Nordea, där han har arbetat med Corporate Access och innan dess som Equity Sales Trader. Han har över 30 års erfarenhet från finansbranschen, varav fem år i New York.

Maria Wallin

 Bolagsadministratör och Konsult

Maria kommer närmast från en roll som administrativ chef i Stockholm Stad och har mångårig erfarenhet av projektkoordinering och ekonomiadministration i både offentlig och privat regi.  Maria har också arbetat som projektkoordinator på Business Sweden. Maria var tidigare finansanalytiker på SME Direkt, ett dotterbolag till Nyhetsbyrån Direkt.

Samarbetspartners

Merrymore Communication & Design

Grafisk formgivare och fotograf

Jenny Lagerqvist på Merrymore arbetar som formgivare och fotograf. Gärna båda två i kombination. Grafiska profiler, logotyper, trycksaker, illustration, webb, events/mässor… Stora som små uppdrag.

Sjö & Berg

Formgivning och produktion, finansiell kommunikation

Sjö & Berg är en kommunikationsbyrå med lång och gedigen erfarenhet av formgivning och originalproduktion med fokus på finansiell kommunikation. Vi formger och producerar produktioner av års- och hållbarhetsredovisningar, prospekt, delårsrapporter samt annat IR-relaterat material.

The Bugli Company

Översättare

Bugli utför översättning och erbjuder även andra språktjänster på engelska och svenska åt företag. Bugli arbetar med både översättning av finansiella texter samt marknadsföring och kommunikation.

Newsec

Rådgivare, Fastighetsbranschen

Nordens ledande rådgivare och förvaltare inom fastighetsbranschen. Genom Newsecs breda och djupa analysresurs erhålls den bästa bedömningen för fastighetsmarknaden och ligger till grund för en god kommunikation.

Låt våra experter kontakta dig

  **Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.

  Ring oss

  +46 70 824 40 88

  Eller låt våra experter ringa dig

   **Jag godkänner, vår Privacy Policy.