Vilken rådgivning behöver ditt företag?

Bli inspirerad av våra kundcase och kontakta oss för nästa steg.

Victoria Park

Victoria Park investor relations

Kommunikationsrådgivning inom Investor Relations | Public Affairs

Victoria Park är ett fastighetsbolag med fokus på bostäder på tillväxtorter i Sverige. Victoria Park förvärvar, utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter. Safir Communication bistår Victoria Park med löpande kommunikationsrådgivning inom Investor Relations och tillsammans med Newsec även inom Public Affairs. Kommunikationsrådgivningen har inneburit framtagande av pressmeddelanden, delårsrapporter och presentationer.

Eleda

Eleda varumärke

Rådgivare framtagande namn, grafisk profil och varumärkesregistering

Eleda är en ledande aktör inom anläggning, nätverk samt maskin och transport i Sverige. Eleda består av en sammanhållen grupp av specialiserade bolag med stark lokal förankring, lång erfarenhet och lojala kunder. Safir Communication har agerat rådgivare vid framtagande av namn och grafisk profil samt bistått vid varumärkesregistrering.

Dustin

Dustin börsnotering

Rådgivare börsnotering | IR-ansvarig

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Safir Communication agerade rådgivare inför samt under börsnoteringen av Dustin på Nasdaq Stockholm 2015 och har sedan dess varit IR-ansvarig för Dustin. Dustins erbjudande lockade många investerare, både svenska och utländska. Introduktsionskursen sattes till 50 SEK och tio minuter efter öppning handlades aktien till strax över 60 SEK.

Sanitec

Sanitec börsnotering

Rådgivare börsnotering | Rådgivare försäljning

Sanitec var en stor Europeisk tillverkare av sanitetsprodukter. Safir Communication agerade rådgivare inför samt under börsnoteringen av Sanitec på Nasdaq Stockholm 2013. Sanitecs erbjudande lockade många investerare, både svenska och utländska. Safir agerade även rådgivare vid försäljningen av Sanitec till det ledande Schweiziska företaget Geberit 2015. Geberits uppköp av Sanitec var värt 9,7 miljarder kronor. Budet per aktie låg på 97 kronor och aktien började handlas till ett pris på 61 kronor vid introduktionen.

Kunder

Adapteo  Nyfosa  Qliro Actic  Binero  Trede  Victoria Park  Sanitec  Kund Eleda  Kund Dustin

Låt våra experter kontakta dig

**Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.

Ring oss

+46 70 824 40 88

Eller låt våra experter ringa dig

**Jag godkänner, vår Privacy Policy.