Safir Communication rekryterar Helena Nordman-Knutson som senior konsult och rådgivare inom strategisk finansiell kommunikation och Investor Relations. Helena har lång erfarenhet från kapitalmarknaden som finansanalytiker och från byråvärlden som senior rådgivare. Helena kommer närmast från Hallvarsson & Halvarsson där hon varit Executive Director. Helena börjar sin anställning i januari 2021.

”Det är med stor tillfredsställelse vi välkomnar Helena Nordman-Knutson till Safir Communication. Helena har en djup och bred kunskap, samt en gedigen förståelse för såväl de finansiella marknaderna som de noterade bolagens kommunikationsbehov och utmaningar. Lägg där till ett mycket stort personligt nätverk – ingredienser som kommer att skapa mervärde för våra kunder samt bidra till vår fortsatta tillväxt”, säger Niklas Alm, grundare Safir Communication.

Helena har lång erfarenhet från industribolag, kapitalmarknaden så väl som byråvärlden, genom tidigare roller på Ericsson, som finansanalytiker på bland annat SEB Securities och Pareto Securities och senast som Executive Director på kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson. Hon är även aktiv som styrelseledamot i tre börsnoterade bolag och sitter i styrelsen för SFF, Sveriges Finansanalytikers Förening.

”Safir Communication är en relativt ung och dynamisk byrå under kraftig utveckling. Det känns spännande att få bidra till den fortsatta utvecklingen framåt i ett företag med stark kompetens inom finansiell kommunikation och med stort fokus på det strategiska. Jag är mycket motiverad inför uppgiften att få arbeta nära kunder och stödja dem i värdeskapandet, och dessutom få vara med och utveckla Safir Communication”, säger Helena Nordman-Knutson.

Helena börjar sin anställning i januari 2021.

Läs pressmeddelandet som PDF.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Alm, Grundare och VD Safir Communication

Telefon: 0708-24 40 88, e-post: niklas@safircommunication.se

Helena Nordman-Knutsson, Rådgivare och Senior konsult

Telefon: 0708-72 50 42, e-post: helena@safircommunication.se

Safir Communication är en strategisk kommunikationsbyrå specialiserad inom integrerad Investor Relations och Corporate Communication. Safir Communication hjälper sina kunder att genom en trovärdig och professionell kommunikation skapa värde och nå sina strategiska mål.
Kunderna återfinns främst i segmentet små och medelstora bolag, samt tillväxtbolag, noterade eller på väg till börsen. Allt arbete utförs kundnära med ett långsiktigt engagemang för att säkerställa leverans med hög kvalitet. Läs mer på www.safircommunication.se.