Safir Communication, som erbjuder strategisk rådgivning inom området Finansiell kommunikation, fortsätter att expandera och rekryterar Annica Strahner, tidigare kommunikationschef på Bankgirot.  

”Vi är mycket glada över att ha rekryterat Annica Strahner till Safir Communication. Betalningsbranschen såväl som finansbranschen befinner sig i stark förändring samtidigt som den digitala utvecklingen skapar möjligheter såväl som utmaningar. Annica Strahner kommer med sin erfarenhet från samhällsviktiga tjänster inom finans- och betalningsbranschen inklusive hennes många år inom kommunikationsbranschen vara ett värdefullt tillskott till vårt kunderbjudande”, säger Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication.

Annica Strahner har arbetat på Bankgirot i drygt fem år, varav de tre senaste åren som bolagets kommunikationschef. Hon har tidigare varit verksam på kundserviceföretaget Transcom som ansvarig för den globala digitala kommunikationen samt som kommunikationsansvarig för norra Europa. Dessförinnan arbetade hon som senior konsult på pr-byrån Springtime. Annica har även drivit egen verksamhet med fokus på investerarrelationer och strategisk kommunikation, samt varit mångårig fristående kolumnist på tidningen CFO World.

Läs pressmeddelandet som PDF.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication.

Telefon: 0708-24 40 88, e-post niklas@safircommunication.se

Safir Communication är en kommunikationsbyrå med fokus på strategisk rådgivning inom Financial Communications och Investor Relations. Vi erbjuder insiktsfull och värdeskapande rådgivning, som stödjer våra kunder att uppnå uppsatta mål med träffsäker kommunikation. Vi åtar oss såväl långsiktiga uppdrag som kortare projekt där det ställs höga krav på strategisk kompetens, förmåga att hantera komplex information samt erfarenhet av att hantera företagskritiska situationer. All rådgivning utförs kundnära med ett långsiktigt engagemang för att säkerställa leverans med hög kvalitet över tid.