Safir Communication, som primärt erbjuder strategisk rådgivning inom Financial Communications, Corporate Communications och Investor Relations, fortsätter att växa och förstärker teamet med Maria Källsson, tidigare bland annat marknads- och utvecklingschef för mediahuset Kvartal samt VD för Bokmässan.

”Det är mycket glädjande att kunna välkomna Maria Källsson till Safir Communication. Den erfarenhet och det genuina kunnande som Maria Källsson tar med sig från börs- och mediavärlden tillsammans med ett brett nätverk passar som hand i handske och kommer stärka vårt erbjudande gentemot såväl befintliga som nya kunder”, säger Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication.

Maria Källsson har en lång erfarenhet och bred bakgrund av väl kapitalmarknaden som inom kommunikationsområdet. Hon började sin yrkesbana på Stockholmsbörsen och har i över drygt tio års tid haft styrelseuppdrag inom Sparbanksrörelsen samt arbetat med samhällsbevakning inom journalistik och media i olika ledande roller, bland annat som VD för Bokmässan och senast som marknads- och utvecklingschef för mediahuset Kvartal.

”Jag ser fram emot att bli en del av Safir Communication. Det är en föränderlig och utmanande tid, där kommunikationen spelar större roll än någonsin. Safir Communication arbetar långsiktigt och befinner sig just i den skärningspunkt som förenar mina främsta intressen – ekonomi, samhällsutveckling och kommunikation”, säger Maria Källsson som tillträder sin nya roll under augusti.

Läs pressmeddelandet som PDF.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication.
Telefon: 0708-24 40 88, e-post niklas@safircommunication.se

Maria Källson, senior rådgivare
Telefon: 0701-61 67 23, e-post maria@safircommunication.se

Safir Communication är en kommunikationsbyrå med fokus på strategisk rådgivning inom Financial Communications, Corporate Communications och Investor Relations. Vi erbjuder insiktsfull och värdeskapande rådgivning, som stödjer våra kunder att uppnå uppsatta mål med träffsäker kommunikation. Vi åtar oss såväl långsiktiga uppdrag som kortare projekt där det ställs höga krav på strategisk kompetens, förmåga att hantera komplex information samt erfarenhet av att hantera företagskritiska situationer. All rådgivning utförs kundnära med ett långsiktigt engagemang för att säkerställa leverans med hög kvalitet över tid.