Safir Communication, som primärt erbjuder strategisk rådgivning inom Investor Relations, Finansiell Kommunikation och Corporate Communications fortsätter att växa och stärker teamet med fyra nya medarbetare, bland annat Gisela Baecklund med lång och gedigen erfarenhet inom finansiell rapportering.

”Vi ser en fortsatt stor efterfrågan på våra tjänster och det är mycket glädjande att kunna välkomna fyra nya medarbetare till Safir Communication som ytterligare breddar bolagets kompetens. Inte minst Gisela Baecklund som med sin långa erfarenhet och sitt genuina kunnande, kommer att stärka vårt erbjudande inom finansiell rapportering inför kommande årsredovisningssäsong”, säger Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication.

Gisela Baecklund började sin yrkesbana på Pr-byrån n3prenör vars kärnverksamhet var finansiell kommunikation och sedan följde en längre karriär på Hallvarsson & Halvarsson i rollerna som Senior Projektledare, Head of Studio och Team Lead. Hon har stöttat såväl små som stora bolag vid framtagandet av finansiella rapporter såsom års- och hållbarhetsredovisningar, delårsrapporter, noteringsprospekt och företagspresentationer, men även material till kapitalmarknadsdagar, presskonferenser och andra typer av event.

”Jag ser fram emot att bli en del av teamet på Safir Communication. Med Safirs långa erfarenhet av strategisk rådgivning kring IR och min som projektledare vid framtagandet av finansiella rapporter, breddar vi erbjudandet inom finansiell kommunikation ytterligare till alla Safirs kunder”, säger Gisela Baecklund som tillträder sin nya roll under september.

Safir stärker samtidigt teamet med Petter Björksten som har erfarenhet från börsnoteringar och M&A hos advokatbyrån Roschier samt från private equity industrin och strategisk rådgivning som managementkonsult hos McKinsey & Co.

Till Safir ansluter också två juniora förmågor Anna Forsberg, som närmast kommer från en roll som Consultant/Team Lead på Dmatch, och Maja Fogelström, som närmast kommer från studier med inriktning på finansiell kommunikation samt ett internship inom PR på King Street Sweden.

Läs pressmeddelandet som PDF.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication

Telefon: 0708-24 40 88, e-post niklas@safircommunication.se

Gisela Baecklund, senior rådgivare

Telefon: +46 70 750 22 88, e-post gisela@safircommunication.se

Safir Communication är en kommunikationsbyrå med fokus på strategisk rådgivning inom Investor Relations, Financial Reporting och Corporate Communications. Vi erbjuder insiktsfull och värdeskapande rådgivning, som stödjer våra kunder att uppnå uppsatta mål med träffsäker kommunikation. Vi åtar oss såväl långsiktiga uppdrag som kortare projekt där det ställs höga krav på strategisk kompetens, förmåga att hantera komplex information samt erfarenhet av att hantera företagskritiska situationer. All rådgivning utförs kundnära med ett långsiktigt engagemang för att säkerställa leverans med hög kvalitet över tid.