Safir Communication fortsätter att expandera – välkomnar Madelene Gummesson

Safir Communication, som primärt erbjuder strategisk rådgivning inom Financial Communications, Corporate Communications och Investor Relations, fortsätter att växa och förstärker teamet med Madelene Gummesson, tidigare bland annat IR Manager på ICA Gruppen.

”Det är glädjande att kunna välkomna Madelene Gummesson till Safir Communication. Den erfarenhet som Madelene tar med sig från kommunikationsområdet kommer stärka vårt erbjudande gentemot såväl befintliga som nya kunder”, säger Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication.

Madelene Gummesson har en lång erfarenhet från Corporate Communications och IR från framför allt ICA Gruppen men även från Net Insight samt som konsult på PwC. Hon har stöttat med kommunikation, material och rådgivning i flertalet kommunikationsprojekt, årsredovisningar, kvartalsrapporter och kapitalmarknadsdagar samt varit delaktig i kriskommunikation och mediehantering m.m.

Madelene Gummesson tillträdde sin anställning under mars månad.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niklas Alm, grundare och arbetande styrelseordförande Safir Communication.
Telefon: 0708-24 40 88, e-post niklas@safircommunication.se

Madelene Gummesson, senior konsult
Telefon: 0702-544313, e-post: madelene@safircommunication.se

Safir Communication är en kommunikationsbyrå med fokus på strategisk rådgivning inom Financial Communications och Investor Relations. Vi erbjuder insiktsfull och värdeskapande rådgivning, som stödjer våra kunder att uppnå uppsatta mål med träffsäker kommunikation. Vi åtar oss såväl långsiktiga uppdrag som kortare projekt där det ställs höga krav på strategisk kompetens, förmåga att hantera komplex information samt erfarenhet av att hantera företagskritiska situationer. All rådgivning utförs kundnära med ett långsiktigt engagemang för att säkerställa leverans med hög kvalitet över tid.

Övriga pressmeddelande

2023-12-12T18:22:17+01:002023-05-03|

Dela gärna inlägget!

Till toppen